BLI KJENT MED JENTA BAK BLOGGEN!

Mitt navn er da Stine og er da jenta bak bloggen. Jeg er 14 år, jeg kommer fra en liten plass som heter Vatne. På fritiden holder jeg på med hest, og alt som står i min hjerne, okei ikke alt da men så og si er hest. Jeg har fortiden to hester på helfor, en shettis med navnet Gulla Emira aka Gulla og en nordlandshest som heter Icora Triel aka Icora. Der er stalleiern der hvor jeg er som eier Icora og Gulla, og de står da oppstallet der (unaz den nærmeste stallen). Gulla står hjemme på beite nå denne sommeren men Icora står på beite ikke langt fra travbanen (ligger ikke langt fra stallen). Jeg kommer til og blogge om hest og det som ellers faller meg inn. I denne bloggen her kommer dere nok ikke til og se så mye i fra Gulla dessverre, i og med att jeg skal slutte med hun og bare ha Icora, grunnen til det er att jeg ikke har tid men dere kommer nok til og se mye av hun til vi flytter henne tilbake! 

Tenkte og skrive litt om mine to gull også daa!

I C O R A  T R I E L :

Icora e min 2 års gammle nordlandshest, Icor ble kjøpt for att hun skulle bli travponni noe hun er på god vei til og bli. Icora er bare verdens herligeste ponni og snillere 2 åring skal du lete lenge etter. Icora og jeg kan stå i fler timer på beite eller i boksa og bare kose og klø hverandre, og  Icora er med på det meste. 


verdens beste gull

G U L L A  E M I R A:

Så var det lille rampen min da, haha. Gulla er en shettis på 9 år som jeg har hatt i snart to og ett halvt år og skulle så gjerne ønske det ble mange fler men slik blir det altså ikke, men jeg føler jeg tok det rette valget. Gulla ser ut som liten bamse man bare kunne kost med og er snill som et lam, men utseende lyger litt. Gulla er ikke verdens snilleste, hun kan finne på og sparke, bukke, steile og bite, og det er så mange ganger jeg har stått der i gråt og bare ville gi opp alt. Men hadde jeg gitt opp hadde jeg aldri att igjen for den ponnin hun i dag er. 


det skulle jo vær oss foralltid..</3

SNAKKEST!

 

 

14.07.2014,01:07 Blogg / (0) Kommentarer

Skriv noe fint her, pretty please ヽ(⌒▽⌒)ノ


hits